Resultats Campionat Espanya Sub-15

Compartir Notícia:

Grans resultats aconseguits pels jugadors de Balears en el Campionat d’España Sub 15 celebrat a Santander del 6 al 8 de novembre, aconseguint un total de 8 medalles: 2 ors, 3 plates i 3 bronzes. Per primera vegada en la història jugadors de Balears estaven presents en les 5 finals disputades.
Entre els jugadors més destacats figuren el mallorquí Iago Martínez i l’eivissenca Paula Llavero amb un or en dobles i plata en individual cadascun.
L’altra plata la van aconseguir la jove parella eivissenca encara de primer any Joan Guasch i Carmen Jiménez en dobles mixtos.
Els bronzes van ser per als eivissencs Joan i Marc Guasch, així com el mallorquí Alexander Parmentier en dobles masculí; i Carmen Jiménez formant parella amb la menorquina establida a Huelva Laura Anglada en dobles femení.

ENHORABONA A TOTS PELS RESULTATS!

Podeu seguir els resultats en aquest enllaç:
https://www.badminton.es/sport/tournament?id=f2c63a14-0a8b-4ea6-a675-c45bb38c14a9

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir