CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Compartir Notícia:

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir 8 jugadors eivissencs i 1 mallorquí.

Els balears van aconseguir emportar-se l’or en la prova de dobles femení de la mà de la parella formada per Carmen Jiménez i Paula Llavero, vencent en la final a la parella extremenya María González i Mariela Vázquez. La mateixa Carmen també aconseguiria emportar-se la medalla de plata en la prova de dobles mixtos amb la seua parella Joan Guasch, perdent en la final amb la parella Nikol Carulla i Rodrigo Sanjurjo.

En els individuals només Marc Martín va aconseguir medalla en ficar-se en la final i perdre amb el gran favorit Daniel Franco. Marc també aconseguiria el bronze en el dobles masculí al costat del mallorquí Iago Martínez, perdent amb la parella formada per l’asturià Marcos García i el català Jofre Comella.

Els altres jugadors desplaçats Ramón Rovira, Nacho Francés i Marc Guasch es van quedar prop de les medalles en perdre en quarts de final en dobles masculí.

 

 

Enhorabona a tots pels resultats aconseguits.

https://www.badminton.es/sport/tournament?id=14FF7C79-AB42-4A4E-BAB5-403684653663

 

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir