CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

Compartir Notícia:

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela per a disputar el Campionat d’España Sub 19 i Sub 11.

En la categoria Sub 11 els jugadors de balears van destacar aconseguint diverses medalles, en una competició en la qual després de diversos anys es tornava a poder disputar les tres proves. La jugadora més destacada va ser l’eivissenca Marta Iglesias que va aconseguir un or en dobles mixtos, plata en dobles femení i bronze en l’individual masculí. Per la seua part el mallorquí Ianis Aaron Elbase es va plantar en la final de l’individual masculí, en la qual els nervis li van pesar i va acabar cedint el triomf, aconseguint una meritòria plata.

La resta de jugadors Sub 11 també van estar prop d’aconseguir medalla quedant-se a les portes en la prova de dobles masculí amb la parella de Leo Moreno i Tomás Coll, i en el dobles mixtos amb el mateix Tomás i Elba Ribas. Destacar que aquests jugadors encara són de primer any i aquesta experiència els servirà per a l’any vinent.

En la categoria Sub 19 no van aconseguir alçar-se amb cap títol però així i tot van aconseguir emportar-se diverses medalles. En dobles femení, les campiones d’España Sub 17 Carmen Jiménez i Paula Llavero, es van haver de conformar aquesta vegada amb el bronze. Per la seua part Carmen jugava en aquesta ocasió el dobles mixtos amb Ricardo Rettig amb el qual també va aconseguir la medalla de bronze.

En la prova de dobles masculí els jugadors Carlos Iglesias i Marcos Rodríguez també es quedaven a les portes de final i aconseguien el bronze.

Enhorabona a tots pels resultats aconseguits.

https://www.badminton.es/sport/tournament?id=2BE17B1F-940B-414F-BB51-6FC3776DC162

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir