Campionat España Sub 13

Compartir Notícia:

Molt bons resultats aconseguits pels jugadors de Balears en el Campionat d’España Sub 13 celebrat en Benlamádena de l’11 al 13 de diciembre, aconseguint un total de 5 medalles: 1 ors, 2 plates i 2 bronzes.

Entre els jugadors més destacats figuren Yulien Gil i Ismael Oballe que van aconseguir l’or en dobles masculí. Yulien Gil també va aconseguir al costat d’Ainhoa Cabrera la plata en dobles mixtos. Per la seua part Ismael va aconseguir el bronze en l’individual.

Un altre dels jugadors destacats va ser el jove Yaidel Gil que sent de primer any va accedir a la final en l’individual masculí.

L’altre bronze el van aconseguir la jove parella de dobles femení Ainhoa Cabrera i Victoria Gutiérrez.

Amb aquesta competició es donen per conclosos els Campionats d’Espanya ajornats de la temporada 2019/20 amb grans resultats dels jugadors balears en cadascun d’ells.

 

ENHORABONA A TOTS PELS RESULTATS!

 

Podeu seguir els resultats en aquest enllaç:

https://www.badminton.es/sport/tournament?id=3d097ad3-4066-464e-ab1b-4b73bdcf19ac

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir