ELS SENIORS D’OR

Compartir Notícia:

Aquest cap de setmana van tornar els Campionats d’Espanya amb la disputa de la categoria Sènior a Victoria. Per a aquesta competició es va desplaçar una gran delegació amb esportistes de totes les illes, que van aconseguir un elevat nombre de medalles.

Com a jugador més destacat figura l’eivissenc José Vicente Martínez que va aconseguir tres ors en les proves individual masculí A2, dobles masculí A1 costat del seu company de club Alejandro Ferrer i en dobles mixtos A2 al costat de la enguerina Immaculada Aparicio.

Per la seva banda Sandra Chirlaque va aconseguir dos ors a l’guanyar l’individual femení A1 i el doble femení A1 costat de també Immaculada.

Alejandro Ferrer després d’aconseguir l’or en dobles masculí es va haver de conformar amb la plata en individual A1 en una ajustadíssima final.

Els altres jugadors de l’Eivissa que van aconseguir medalla van ser Iván Gallardo amb els seus dos plates en dobles masculí i dobles mixtos B1. Javier Abian va aconseguir la plata en individual masculí A2 a l’perdre la final amb José Vicente.

La part mallorquina de l’expedició va aconseguir també portar-se diverses medalles. La jugadora de l’Calvià Ana Pascual va aconseguir l’or en individual femení C1 i el bronze en dobles mixtos C1 al costat del seu company de club Gabriel Villalonga. Ell per la seva banda va aconseguir també l’or en individual masculí D i el cinquè lloc en dobles masculí B1 amb el jugador de l’Palma Rafael Abrines.

El jugador de l’Palma Henrik Wahstrom va aconseguir l’or en dobles masculí C1 al costat de l’navarrès Oliver Walla i la plata en dobles mixtos C1 costat de la seva companya Malene.

El menorquí Albert Navarro va aconseguir l’or en dobles mixtos A1 costat de la navarresa Laura Montoya, i el bronze en individual masculí A1.

Els altres esportistes desplaçats a la competició van ser els menorquins Pep Costa que va aconseguir el cinquè lloc en individual B2 i dobles masculí B1 al costat del seu company Jesús Sintes, Antonio Barceló i David Febrer.

 

Enhorabona a tots pels resultats aconseguits.

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir