CAMPIONAT ESPAÑA SUB 13

Compartir Notícia:

Del 10 al 12 de desembre amb la disputa del Campionat d’España Sub 13 es donaven per finalitzats els campionats d’Espanya de la temporada. El campionat es va disputar a l’illa d’Eivissa el que va provocar una participació elevada dels esportistes de Balears.

Els jugadors balears van aconseguir grans resultats amb l’obtenció de diverses medalles. El més destacable va ser la disputa de la final de l’individual femení entre jugadores eivissenques, fet ocorregut per primera vegada. Sofía García es va alçar amb el títol de l’individual femení guanyant en la final a la seua germana María García un any menor.

Les mateixes germanes García també disputarien la final de dobles femení perdent contra la parella formada per la basca Blanca Cantó i la burgalesa Patricia Peña.

En la prova d’individual masculí el mallorquí Mateo Jaguandoy donava la sorpresa i aconseguia el bronze després de remuntar el partit en quarts de final al madrileny Pablo Sanz, un dels favorits del campionat.

 

 

Enhorabona a tots pels resultats aconseguits.

https://www.badminton.es/sport/tournament?id=A8756E92-DEEF-4CA7-88D6-43D51C0C1000

 

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir