BALEARS CAMPIONA ESPANYA INFANTIL

Compartir Notícia:

Durant els dies del 30 de setembre al 3 d’octubre va tindre lloc la celebració del Campionat d’Espanya en Edat Escolar a Huelva, en la qual enguany la Federació Balear va estar representada tant en categoria Infantil com Cadet.

El sistema de competició estava dividit en una primera Fase de Grups, en la qual els dos primers classificats passaven al Quadre Final per la disputa del 1r al 8é lloc. Totes les trobades es disputaven a 7 partits, excepte en el Quadre Final que en el moment que un dels equips arribara als 4 punts s’acabava la trobada.

La Selecció Infantil va quallar un gran torneig proclamant-se Campiona d’Espanya, repetint el títol obtingut en el 2015. En la Fase de Grups Balears va quedar enquadrada en el grup D amb les comunitats de Castella Lleó, Melilla i Astúries, guanyant totes les seues trobades de manera contundent 5-2, 7-0 i 6-1 respectivament. Amb aquests resultats va aconseguir la passada al Quadre Final com a primera de grup creuant-se en Quarts de final contra la Comunitat Valenciana, a la qual guanyaria de manera còmoda 4-0. En semifinals es va disputar la trobada més igualada del campionat i que bé podria haver sigut la final, en la qual els balears van haver d’emprar-se a fons per a derrotar a Andalusia per 4-3. En la final contra Galícia es van complir tots els pronòstics imposant-se do forma clara per 4-1.

La Selecció Cadet va tindre mala sort en els sortejos ja que va coincidir amb els finalistes del torneig. En la Fase de Grups va quedar en el Grup B contra Melilla, Aragó i Galícia. Les dues primeres van guanyar amb facilitat 7-0 totes dues i va perdre contra Galícia 5-2, que encara que el marcador no el reflectisca va ser una trobada molt igualada en el qual es van perdre diversos partits a tres sets i que es va prolongar per quasi 5 hores de trobada. En el Quadre Final, també va tornar a tindre mala sort ja que en quedar segona de grup, li va tocar contra Andalusia, que al costat de Galícia i Balears era una de les favorites al títol, i amb la qual finalment va perdre 4-1.

En la competició també va ser present com a Jutge Àrbitre el mallorquí Rafael Abrines.

Des de la Federació volem donar-li l’enhorabona a tots els jugadors

 

Podéis ver los resultados en estos enlaces.

https://www.badminton.es/sport/tournament.aspx?id=8EA5420F-C68F-4B1F-8BF7-079F955EE22E

https://www.badminton.es/sport/tournament.aspx?id=6379A82A-055C-4CD3-91F1-A472C54C8587

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir