Final l’Esport per a l’Edat Escolar

Compartir Notícia:

El cap de setmana del 9 al 10 d’octubre es va dur a terme en el Col·legi Cide (Palma), la Final de l’Esport per a l’Edat Escolar 2021 Sub 15 i Sub 17, que havia sigut ajornada.

Durant el cap de setmana van competir els jugadors classificats de les tres illes amb la participació de 47 esportistes inscrits. El sistema de competició va estar dividit en una fase inicial de grups i una fase final en la qual accedien els dos primers classificats de cada grup. El dissabte es van disputar tots els partits de la fase de grups i fase final fins a les semifinals, i el diumenge es van disputar les finals i el tercer i quart lloc de cada prova.

En la categoria Sub 15 els triomfs van estar dividits entre els jugadors eivissencs, destacant els dos ors aconseguits per Ismael Oballe i Victoria Gutiérrez en les proves de dobles i mixtos. Els altres vencedors van ser els seus companys de dobles respectivament Yulien Gil i Ainhoa Cabrera, i en la prova d’individual el triomf va ser per a Ramón Rovira i Sofía García.
En la categoria Sub 17 els grans dominadors van ser els eivissencs Ricardo Rettig i Macarena Esquerre que van aconseguir els tres ors cadascun.

Pots consultar tots els resultats en aquest enllaç:

https://www.badminton.es/sport/tournament?id=0A80F401-0BB1-47E7-A7C6-BCA1DB0BB3C5

Potser pot interessar-te

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 19 I SUB 11

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre una àmplia representació balear es va traslladar a la localitat asturiana de Agüeria de Tudela

CAMPIONAT ESPAÑA SUB 17

Del 12 al 14 de novembre es va donar cita en la localitat de Granollers el Campionat d’España Sub 17. En aquesta ocasió van acudir